В социалната мрежа Facebook бе публикуван шокиращ видеоклип, показващ акт на жестокост към

...
В социалната мрежа Facebook бе публикуван шокиращ видеоклип, показващ акт на жестокост към
Коментари Харесай

Цяла България е потресена от това зверство

В обществената мрежа Facebook бе публикуван шокиращ видеоклип, показващ акт на свирепост към беззащитно животно.

На фрагментите се вижда по какъв начин младо момче в Димитровград демонстрира изключителна експанзия, убивайки котка с ритници на неуточнена улица в града. Момчето рита животното като футболна топка, след което стъпва върху него, оставяйки котето да агонизира.

Действията на момчето във видеото, публикувано от Живко Желязков, провокираха вълна от отвращение. А Желязков написа: „ Този би трябвало да бъде линчуван, както той линчува котенцето на моята кръщелница! “, представен от Гласнюз.

Компания на други момчета

Особено стеснителен е фактът, че момчето е в компанията на свои връстници, които обаче не реагират на зверските му дейности, а остават безучастни наблюдаващи.

Този случай на принуждение освен потресе онлайн обществото, само че и повдигна въпроса за безразличието и неналичието на съответна реакция от страна на очевидците.

Очаква се виновните институции, в това число полицията и прокуратурата, да се самосезират неотложно и да открият самоличността на причинителя, както и да подхващат нужните дейности против него.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР